Gevel Reiniging

Is het al lang geleden dat uw gevel professioneel gereinigd is? De staat van uw gevel bepaalt de uitstraling van uw bedrijfspand of woning. Door mos, aanslag, vuil en uitlaatgassen verliest elk pand uiteindelijk de kracht van haar visitekaartje.

We beschikken over jarenlange ervaring, alle nodige technieken en de juiste apparatuur om zelfs het meest hardnekkige vuil te kunnen verwijderen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. A. Wiersma Geveltechniek zorgt voor een grondige professionele schoonmaak en een stralend schone gevel. Zo staat u weer snel met een stralende glimlach voor uw pand.

Diverse methoden voor gevelreiniging

  • Stralen als duurzame en milieuvriendelijke gevelreiniging. Bij deze methode mengen we het water met straalmiddel en spuiten we het onder grote druk tegen de gevel. Dit is vooral geschikt wanneer u te maken heeft met ernstige vervuiling, zoals bijvoorbeeld roet en graffiti.
  • Gevelreinigen met stoom. Bij deze methode wordt het water verhit tot 150 graden en daarna onder grote druk tegen de muur gespoten. Een goede optie voor de verwijdering van mos of klimop.
  • Chemische gevelreiniging. Hier wordt het vuil opgelost met een chemisch reinigingsmiddel. Dit wordt daarna met water van de muur gespoeld en gerecycled. Een prima methode wanneer u te maken heeft met een matige vervuiling.
Voordelen van de gevel reiniging
Voorkomt scheuren en andere beschadigingen.
Voorkomt vocht in de spouwmuurisolatie.
Minimaliseert de kans op mossen, algen en schimmels.
Besparen op energiekosten.